Aan de slag gaan met de Onbeperkte versie

Als je aan de slag wilt met de Onbeperkte versie, controleer je eerst of aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

1. Je hebt het programma verbonden met My Kaspersky.

In de meeste gevallen zal je door het programma worden gevraagd de gegevens van je My Kaspersky-account op te geven wanneer je aan de slag gaat of een abonnement koopt. Als je tijdens de configuratie van het programma deze stap hebt overgeslagen, raadpleeg je de instructies in de Helppagina van het programma.

2. Je hebt de aankoop van een abonnement voltooid.

Je kunt altijd een abonnement kopen op onze website. Als je een abonnement rechtstreeks vanuit het programma wilt kopen, kun je dit doorgaans doen door op de knop Nu upgraden te klikken. Raadpleeg de Help van het programma voor gedetailleerde informatie over de aankoop van een abonnement rechtstreeks vanuit het programma.

3. Informatie over het abonnement wordt aan je My Kaspersky-account toegevoegd.

Wanneer je een abonnement in een mobiele appstore koopt, word je door het programma gevraagd verbinding te maken met My Kaspersky om het abonnement te registreren. Als je het abonnement op onze website of bij onze partners hebt gekocht en de activatiecode per e-mail hebt ontvangen, moet je de activatiecode mogelijk handmatig toevoegen aan je My Kaspersky-account. Hiervoor volg je deze instructies.