Wat moet je doen bij verlies of diefstal van je mobiele apparaat

Als je mobiele apparaat verloren is geraakt of is gestolen, kun je het apparaat blokkeren en het proberen te lokaliseren. Als je het apparaat voorgoed kwijt bent, kun je alle gegevens erop verwijderen. Je kunt het apparaat op afstand beheren door opdrachten naar het apparaat te sturen vanaf My Kaspersky.

Een verloren of gestolen apparaat op afstand beheren via My Kaspersky wordt alleen ondersteund op mobiele apparaten met Kaspersky Safe Kids. Je apparaat wordt pas beschermd als je de functie Anti-Diefstal in het programma hebt geconfigureerd. Een mobiel apparaat kan een opdracht alleen ontvangen als het is ingeschakeld en verbonden met het internet. Voor meer informatie raadpleeg je de Help van het programma op Kaspersky Online Help.

Zo verstuur je een opdracht naar je mobiele apparaat:

1. Ga naar het gedeelte Apparaten.
  2. Klik op het gewenste mobiele apparaat.

Een venster voor het beheer van het mobiele apparaat wordt geopend.

3. Klik op de knop .
  4. Bevestig de actie.

De status en resultaten van de uitvoering van de opdracht zie je in het gedeelte Geschiedenis van Anti-Diefstal.

Je kunt de volgende opdrachten naar het mobiele apparaat versturen:

Raadpleeg ook

Wat moet je doen als je de geheime code voor een mobiel apparaat vergeet