Over de verstrekte gegevens

Bekijk informatie over de gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky met oudere versies van het programma

Gegevens die tijdens het gebruik van Kaspersky Password Manager 9.7 worden verstrekt aan Kaspersky

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.

De lijst met gegevens die worden verstrekt onder de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) kunt u bekijken in het overeenkomstige juridische document. U kunt de Licentieovereenkomst in de App Store bekijken.

U gaat ook akkoord met de verstrekking van niet-persoonlijke gegevens aan Kaspersky wanneer u de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert.

Niet-persoonlijke gegevens worden aan Kaspersky verstrekt voor de volgende doeleinden:

Levering van de belangrijkste functionaliteit van de gekochte Software van de Rechthebbende.

Naast de eerder vermelde informatie moet de Rechthebbende ook de volgende niet-persoonlijke gegevens van je apparaat ontvangen en verwerken wanneer je inlogt op de Webportal met je Facebook- of Google-account:

Opmerking: de beschikbaarheid van de optie om in te loggen met Facebook hangt af van de regio.

Verbetering van de kwaliteit van het programma.