Inloggen/uitloggen bij My Kaspersky

Om uw gegevens op verschillende apparaten te synchroniseren, Kaspersky Password Manager te upgraden naar de premiumversie en uw kluis online te beheren, maakt u verbinding met My Kaspersky met behulp van een My Kaspersky-account. Als u al eens een ander Kaspersky-programma hebt gebruikt, bijvoorbeeld Kaspersky Password Manager voor een ander apparaat of Kaspersky Security Cloud, hebt u waarschijnlijk al een My Kaspersky-account. Log in met dat account. Hebt u nog geen account, maak er dan een aan.

Zodra uw apparaat met My Kaspersky is verbonden, beginnen de gegevens te synchroniseren op de verschillende apparaten waarop Kaspersky Password Manager is geïnstalleerd en die zijn gekoppeld aan hetzelfde My Kaspersky-account.

Als u verbinding maakt met een My Kaspersky-account dat al over cloudopslag beschikt, vraagt Kaspersky Password Manager u om gegevens in de cloudopslag samen te voegen met of te vervangen door gegevens op het apparaat.

Aanmelden bij My Kaspersky

Als u verbinding wilt maken met een ander My Kaspersky-account, moet u uitloggen bij My Kaspersky en opnieuw inloggen met een ander account.

Zorg er voordat u uitlogt voor dat al uw gegevens met de cloudopslag zijn gesynchroniseerd. Wanneer u uitlogt, verwijdert Kaspersky Password Manager al uw huidige gegevens van het apparaat. Zonder de app te verbinden met My Kaspersky, kunt u geen gebruikmaken van de premiumversie, gegevens synchroniseren op verschillende apparaten of uw gegevens online bekijken.

Uitloggen bij My Kaspersky in de app-instellingen

Uitloggen bij My Kaspersky op My Kaspersky