Vælg en VPN-server

Hvis du vil skjule din IP-adresse og vises på internettet som en besøgende fra et andet sted, kan du ændre din placering ved at angive en anden VPN-server. Kaspersky VPN understøtter på nuværende tidspunkt følgende VPN-serverplaceringer.

Hvis du gerne vil se en film eller en serie på den dag, der er verdenspremiere, men premieren i dit område først sker senere, skal du blot starte programmet og vælge et område, hvor den er tilgængelig. Vi anbefaler de følgende servere til regionalt indhold.

Bemærk: Placeringerne på listen bestemmes ud fra VPN-serverens IP-adresse og svarer ikke nødvendigvis til VPN-serverens fysiske placering.

Vælg en VPN-server

Bemærk: Kun Ubegrænset-versionen af programmet giver dig mulighed for at vælge den VPN-server, som du vil bruge. I den gratis version vælger Kaspersky VPN placeringen af din gratis VPN-server automatisk.