Aktivér VPN-forbindelse

Brug en af følgende metoder til at aktivere en sikker forbindelse i Kaspersky VPN:

1. Du kan slå VPN til/fra, fra programmets brugerflade eller i menulinjen.

Bemærk, at når du lukker Kaspersky VPN, holder programmet op med at køre, og den sikre forbindelse slås fra.

Slå VPN til

Slå VPN fra

2. Du kan lade Kaspersky VPN køre i baggrunden.

Hvis denne indstilling er aktiveret, overvåger programmet altid dine Wi-Fi-forbindelser og advarer dig, hvis du tilsluttes et usikkert Wi-Fi-netværk. Du kan konfigurere Kaspersky VPN til automatisk at slå VPN til, når et usikkert netværk er fundet. Vi anbefaler, at du bruger denne indstilling.

Hvis du vil stoppe programmet, kan du afslutte det manuelt.

Lad Kaspersky VPN køre i baggrunden

Afslut Kaspersky VPN fra programmenuen

3. For maksimal beskyttelse kan du konfigurere Kaspersky VPN til automatisk at slå VPN til, når din Mac starter.

Lad Kaspersky VPN beskytte din forbindelse automatisk

Bemærk: Du kan miste en sikker forbindelse på grund af ustabil internetforbindelse, eller når du skifter mellem netværk. I dette tilfælde er overførte data ikke beskyttede. Kaspersky VPN gendanner den sikre forbindelse efter gentilslutning til internettet. Hvis ikke den sikre forbindelse kan gendannes, meddeles du herom af Kaspersky VPN. For at beskytte dine data, hvis den sikre forbindelse går tabt, kan du anvende Kill Switch. Den blokerer for alt overførsel af data indtil den sikre forbindelse er gendannet.

Se også

Vælg den handling, Kaspersky VPN udfører, når du går på et usikkert Wi-Fi-netværk

Vælg en VPN-server