Uppgiftslämning

Det här avsnittet innehåller information om specifika uppgifter som du skickar till Kaspersky Lab när du använder version 3.0 av programmet. Underavsnittet Spara data till programmet – användarrapport innehåller uppgifter som är lagrade lokal på din dator och som inte skickas till Kaspersky Lab.

Klicka på länken nedan för att läsa om uppgifter för tidigare versioner av programvaran:

Uppgiftslämning för version 2.0

Uppgiftslämning för version 1.0

I detta hjälpavsnitt

Tillhandahållande av data under licensavtalet för slutanvändare

Tillhandahållande av data till Kaspersky Security Network

Tillhandahållande av data under programanvändning

Om användandet av detta program i Europeiska unionen