Sådan afbrydes forbindelsen mellem en enhed og et abonnement

Abonnement giver dig mulighed for at bruge den udvidede programversion på et forudindstillet antal enheder. Hvis dit abonnement tillader fem enheder, kan du vælge, hvilke fem enheder der skal bruge den udvidede programversion. Hvis du allerede har tilsluttet fem enheder, men vil tilslutte en anden, kan du afbryde den, der allerede er brugt, og tilslutte en anden enhed i stedet.

Den udvidede programversion kan bruges, hvis der er Kaspersky Secure Connection installeret på enheden, og hvis enheden er tilsluttet My Kaspersky.

Sådan frakobles en enhed:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen VPN Menu.
  3. Vælg emnet Abonnement i menuen.
  4. I vinduet Abonnement skal du klikke på linket Fjern tilknytning af enhed til abonnement.

Der åbnes et vindue, hvor du kan bekræfte, at enheden ikke længere skal være tilknyttet til abonnementet.

5. Klik på knappen Fjern tilknytning.

Enheden bliver frakoblet fra My Kaspersky.

Hver gang flere enheder end det, der er tilladt af dit abonnement, forsøger at oprette forbindelse i vinduet Abonnement, vil du se knappen Administrér enheder, der fører dig til My Kaspersky i stedet for linket Afbryd enhed fra abonnementet. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du afbryder forbindelsen mellem en enhed og et abonnement her.