Om den virtuella servern

Virtuell server är din virtuella plats i en region som du kan välja när du upprättar en säker anslutning. Till exempel kan du välja en specifik region för när du besöker webbplatser för banker eller sociala medier, eller konfigurera en säker anslutning för specifika webbplatser. Inställningar för säker anslutning som skapats för specifika webbplatser prioriteras framför de inställningar som gjorts för webbplatskategorier.

Om du använder standardversionen av programmet, väljs regionen automatiskt. Programmet väljer region, även om du har angett en specifik region för den valda webbplatsen.

För tillfället stöder Kaspersky Secure Connection virtuella servrar som är belägna i följande regioner:

Den exakta listan över regioner med tillgängliga virtuella servrar är oberoende av versionen av Kaspersky Secure Connection och kan ändras.