Om prenumeration på och versioner av programmet

Du kan använda standardversionen eller den utökade versionen av Kaspersky Secure Connection. För att använda den utökade versionen av programmet måste du köpa en prenumeration och aktivera den på My Kaspersky.

Prenumeration på Kaspersky Secure Connection

En prenumeration på Kaspersky Secure Connection upprättar en användning av programmet med valda inställningar (utgångsdatum och antal enheter). Du kan pausa eller återuppta din prenumeration, förnya den automatiskt eller avbryta den.

En prenumeration på Kaspersky Secure Connection kan vara begränsad till ett år eller en månad och kan förnyas automatiskt utan utgångsdatum.

När din prenumeration utgår erbjuds du en betalningsfri period under vilken du kan fortsätta använda programmet.

När prenumerationen har gått ut upprättar inte programmet någon säker anslutning med webbplatser för vilken en viss region valdes. Om du vill upprätta en säker anslutning med de webbplatserna, anger du Optimal när du väljer region.

Information om antalet återstående dagar innan prenumerationen löper ut visas i fönstret, Prenumeration. Om du inte har stängt programfönstret efter 24 timmar kan informationen i fönstret, Prenumeration vara inaktuell. För att se aktuell information om antalet återstående dagar innan prenumerationen löper ut måste du stänga programfönstret och öppna det igen.

Om du redan har en prenumeration med automatisk förnyelse och du vill köpa en ny prenumeration för Kaspersky Secure Connection, måste du först avbryta automatisk förnyelse av din Kaspersky Secure Connection-prenumeration. Detta gör att du kan spara pengar.

Standardversion av programmet

Vid användning av standardversionen av programmet:

Utökad version av programmet

Dina prenumerationsvillkor anger på hur många enheter du får använda den utökade versionen av programmet.

Vid användning av utökad version av programmet:

Den utökade versionen av Kaspersky Secure Connection måste anslutas till My Kaspersky.