Om abonnement og versioner af Kaspersky VPN Secure Connection

Du kan bruge den gratis version eller den ubegrænsede version af Kaspersky VPN Secure Connection. Du skal købe et abonnement og aktivere det på My Kaspersky for at bruge Ubegrænset version af programmet.

Du kan også få et Kaspersky VPN Secure Connection-abonnement fra en af Kasperskys tjenesteudbyderpartnere (f.eks. en ISP).

Abonnement på Kaspersky VPN Secure Connection

Et abonnement på Kaspersky VPN Secure Connection fastlægger brug af programmet inden for de valgte indstillinger (udløbsdato og antal enheder). Du kan stoppe dit abonnement midlertidigt, genoptage det, forny det i automatisk tilstand eller annullere det.

Et abonnement på Kaspersky VPN Secure Connection kan tidsbegrænses til et år eller en måned, og det kan fornys automatisk uden udløbsdato.

Når dit abonnement udløber, bliver du tilbudt en henstandsperiode for abonnementfornyelse, hvor du kan fortsætte med at anvende programmet.

Når dit abonnement udløber, opretter programmet ikke en sikker forbindelse til websteder, for hvilke et bestemt område eller en bestemt by blev valgt. Hvis du ønsker at etablere en sikker forbindelse med disse websteder, skal du vælge indstillingen Gratis, når du vælger et område og en by.

Oplysninger om antallet af tilbageværende dage, før abonnementet udløber, vises i vinduet Abonnement. Hvis du ikke har lukket programvinduet i over 24 timer, kan oplysningerne i vinduet Abonnement være forældet. For at se opdaterede oplysninger om tilbageværende dage før abonnementet udløber, skal du lukke programvinduet og åbne det igen.

Hvis du allerede har et abonnement med automatisk fornyelse, og du vil købe et nyt abonnement på Kaspersky VPN Secure Connection, skal du først annullere automatisk fornyelse af dit Kaspersky VPN Secure Connection-abonnement. På den måde kan du spare penge.

Gratis version af programmet

Når du bruger den gratis version af programmet:

Ubegrænset version af programmet

Det antal enheder, hvorpå du kan bruge den ubegrænsede version af programmet, afhænger af vilkårene i dit abonnement.

Når du bruger den ubegrænsede version af programmet:

Den ubegrænsede version af Kaspersky VPN Secure Connection skal tilsluttes My Kaspersky.