Over VPN-beperkingen

Als u de gratis versie van Kaspersky VPN Secure Connection gebruikt en uw apparaat niet is verbonden met My Kaspersky, kunt u tot 200 MB beveiligd verkeer per dag gebruiken.

Als u de limiet van het veilig verkeer overschrijdt, ontvangt u een bericht van het programma met de melding dat er geen VPN kan worden gemaakt. Uw VPN wordt mogelijk pas enkele minuten na de weergave van de melding uitgeschakeld.

U kunt één van de volgende acties uitvoeren:

Het verbruikte verkeersvolume dat u ziet in het hoofdvenster van het programma kan tot wel 15% verschillen van het werkelijke volume.

Het programma toont een bericht met de melding dat u binnen een uur na het opnieuw instellen van de verkeersteller weer over veilig verkeer beschikt.