Over de virtuele server

De VPN-server is uw virtuele locatie in een regio en plaats die u kunt selecteren wanneer u een beveiligde verbinding inschakelt. U kunt bijvoorbeeld een specifieke regio selecteren om websites van banken of sociale netwerken te bezoeken of om een beveiligde verbinding voor specifieke websites te configureren. De geconfigureerde instellingen voor de beveiligde verbinding met specifieke websites hebben voorrang op de geconfigureerde instellingen voor categorieën van websites.

U kunt ook de optimale virtuele servers selecteren voor het streamen van films of downloaden van bestanden van internet.

Als u de gratis versie van het programma gebruikt, heeft u alleen toegang tot een gratis server. Bij het gebruik van een gratis server, worden de regio en plaats automatisch geselecteerd, zelfs als u een specifieke regio of plaats voor de geselecteerde website hebt opgegeven.

De volgende virtuele servers zijn momenteel beschikbaar in Kaspersky VPN Secure Connection.