Informatie over abonnementen en versies van Kaspersky VPN Secure Connection

U kunt de gratis versie of de Onbeperkte versie van Kaspersky VPN Secure Connection gebruiken. Om de Onbeperkte versie van het programma te gebruiken, moet u een abonnement aanschaffen en activeren in My Kaspersky.

U kunt ook een Kaspersky VPN Secure Connection-abonnement afsluiten bij een serviceproviderpartner van Kaspersky (bijvoorbeeld een internetprovider).

Kaspersky VPN Secure Connection is mogelijk inbegrepen in de Kaspersky Plus- en Kaspersky Premium-abonnementen. Meer informatie over deze abonnementen vindt u in de handleiding van Kaspersky.

Abonnement op Kaspersky VPN Secure Connection

Met een abonnement op Kaspersky VPN Secure Connection kunt u het programma gebruiken binnen de geselecteerde instellingen in (vervaldatum en aantal apparaten). U kunt uw abonnement pauzeren of hervatten, automatisch verlengen of annuleren.

Een abonnement op Kaspersky VPN Secure Connection is mogelijk beperkt tot één jaar of één maand en kan automatisch worden verlengd zonder vervaldatum.

Wanneer uw abonnement verloopt, krijgt u een respijtperiode voor de verlenging van het abonnement. Tijdens deze periode kunt u het programma verder gebruiken.

Nadat uw abonnement is verlopen, maakt het programma geen beveiligde verbinding met websites waarvoor een specifieke regio of plaats is geselecteerd. Als u een beveiligde verbinding met deze websites wilt maken, selecteert u de optie Gratis wanneer u een regio en plaats selecteert.

Informatie over het aantal resterende dagen van het abonnement wordt in het venster Abonnement weergegeven. Als het programmavenster al 24 uur of langer open staat, is de informatie in het venster Abonnement wellicht verouderd. Om recente informatie over het aantal resterende dagen van het abonnement te bekijken, moet u het programmavenster sluiten en opnieuw openen.

Als u al een abonnement met automatische verlenging hebt en een nieuw abonnement voor Kaspersky VPN Secure Connection wilt kopen, moet u eerst de automatische verlenging van uw Kaspersky VPN Secure Connection-abonnement annuleren. Hierdoor bespaart u geld.

Gratis versie van het programma

Bij gebruik van de gratis versie van het programma:

Onbeperkte versie van het programma

Het aantal apparaten waarop u de Onbeperkte versie van het programma kunt gebruiken, is afhankelijk van de voorwaarden van uw abonnement.

Bij gebruik van de Onbeperkte versie van het programma:

De Onbeperkte versie van Kaspersky VPN Secure Connection moet verbonden zijn met My Kaspersky.