A Számítógép-tisztító

A Kaspersky Total Security alkalmazás segítségével olyan alkalmazásokat és böngészőkiterjesztéseket kereshet a számítógépen, amelyeket esetleg el szeretne távolítani. Ezek például olyan alkalmazások és böngészőkiterjesztések lehetnek, amelyek a jóváhagyása nélkül lettek telepítve vagy ritkán vannak használatban.

A Kaspersky Total Security rendszeresen elemzi a számítógépen telepített alkalmazásokat és böngészőkiterjesztéseket, hogy meghatározza azok törlésének lehetséges okát, és kategorizálja az észlelt alkalmazásokat és böngészőkiterjesztéseket.

A telepített alkalmazások és böngészőkiterjesztések elemzését futtathatja manuálisan is vagy konfigurálhat egy ütemezett elemzést.

Az észlelt alkalmazásokra és böngészőkiterjesztésekre vonatkozó információk az Értesítési központ ablakban vannak megjelenítve. Továbbléphet az észlelt objektumok listájának megtekintéséhez az Értesítési központból.

A megtartani kívánt alkalmazások és kiterjesztések hozzáadhatók a kizárások listájához. Megtekintheti és szerkesztheti a kizárások listáját.

Rákattinthat a Bosszantó alkalmazás jelentése hivatkozásra, hogy elküldje a problémás alkalmazásokra vonatkozó adatokat a Kaspersky számára.

Oldal tetejére