Tidlig adgang til funktioner

28. september 2023

ID 173332

Kaspersky-appen giver dig en chance for at bruge nye funktioner til at hjælpe med at forbedre din oplevelse.

Vi aktiverer muligvis en funktion i appen til at måle din interesse for en sådan funktion og få din feedback. Vi kan give tidlig adgang til en lille gruppe tilfældige brugere, så bare rolig, hvis du finder ud af, at din app ikke indeholder en funktion, der er markeret som "tidlig adgang" i onlinehjælpen. Vær opmærksom på, at tidlig adgang-funktioner kan blive ændret eller deaktiveret.

Liste over tidlig adgang-funktioner

Automatisk scanning

Automatiske opdateringer af antivirusdatabaser: appen opdaterer regelmæssigt sine databaser, og du behøver ikke selv at opdatere dem. Der er heller ingen opdateringsknap på appens hovedskærm.