Opsæt VPN-regler for usikre Wi-Fi-netværk

26. januar 2024

ID 140378

Kaspersky-appen evaluerer sikkerhedsstatussen for et Wi-Fi-netværk. Du kan konfigurere appen til at aktivere sikker forbindelse til de Wi-Fi-netværk, der anses for ikke sikre.

Sådan konfigureres automatisk tilkobling af en sikker forbindelse til usikre Wi-Fi-netværk:

1. Åbn VPN.
  2. Tryk på Indstillinger > Smart beskyttelse.
  3. Tryk på For usikre wi-fi-netværk, og vælg en af de følgende indstillinger:
    • Spørg. Appen viser en meddelelse og beder dig om at aktivere en sikker forbindelse, når du opretter forbindelse til et usikkert Wi-Fi-netværk.

Tillad Kaspersky-appen at sende dig notifikationer. Ellers kan appen ikke advare dig og tilbyde at oprette en sikker forbindelse. For information om konfiguration af meddelelser henvises til din OS-dokumentation.

• Gør forbindelsen sikker. Appen aktiverer en sikker forbindelse, når du opretter forbindelse til et usikkert wi-fi-netværk.
    • Gør ingenting. Appen viser ikke en meddelelse og aktiverer ikke en sikker forbindelse, når du opretter forbindelse til et usikkert wi-fi-netværk.
  4. Tryk på Anvend.