Udfører indledende konfiguration af App-lås

26. januar 2024

ID 144307

For at bruge App-lås skal du først konfigurere App-lås og indstille appens hemmelige kode, hvis du ikke allerede har gjort det.

Guiden til opsætningen af App-lås kan kun startes én gang. Du kan konfigurere App-lås senere i appindstillingerne.

Sådan foretages den indledende konfiguration af App-lås:

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på App-lås.

Dette starter guiden til opsætningen af App-lås.

3. Se beskrivelsen af funktionen og tryk på Næste.
  4. Slå tilgængelighed til for Kaspersky-appen. Tilgængelighed skal være slået til for, at appen kan låse appsene.

Slå tilgængelighed til:

1. På skærmen med tilgængelighedsoplysninger, tryk på Næste.

Der åbnes en liste med apps, som er installeret på din enhed.

2. Vælg Kaspersky-appen fra listen.
    3. Indstil Kaspersky app kontakten til ON.
    4. Bekræft funktionaliteten ved at trykke på OK.
    5. Vend tilbage til Kaspersky-appen.
  5. Slå knapperne til for appsene, du gerne vil beskytte, i vinduet App-lås.
  6. Indstil en skærmlås, hvis du ikke allerede har gjort det under den indledende konfiguration af Hvor er min enhed.

App-låsen er konfigureret. Der vises en liste over apps, der er beskyttet med den hemmelige kode.