Tilføjelse af en hemmelig kode

26. januar 2024

ID 174725

Du vil blive bedt om at angive den hemmelige kode til appen under den første konfiguration af Hvor er min enhed eller App-lås. Du kan senere skifte appens hemmelige kode.

Appens hemmelige kode skal bestå af mindst fire tal.

På enheder fra nogle producenter bliver den hemmelige kode systemets PIN-kode, når enheden er blevet låst. En producent kan begrænse antallet af symboler i systempinkoden. Mhp. at undgå potentielle problemer ved oplåsning af enheder anbefaler vi, at du indstiller en hemmelig kode, der har det samme antal symboler som i systemets PIN-kode.

Hvis du glemmer den hemmelige kode, kan du gendanne denMy Kaspersky eller på enheden.