Opdaterer Kaspersky-appabonnementer

26. januar 2024

ID 227371

Dit abonnement på Kaspersky internet sikkerhed opdateres muligvis automatisk, så det matcher de nye abonnementer på Kaspersky -appen. Der kræves ingen yderligere handlinger, og der vil ikke blive opkrævet ekstra gebyrer. Alle abonnementsvilkårene som f.eks. udløbsdatoen eller datoen for den næste automatiske fornyelse forbliver de samme.

Abonnementet opdateres på følgende måde:

• Hvis du havde et abonnement på Kaspersky Internet Security til Android, skifter du til et Kaspersky Standard-abonnement.
  • Hvis du havde et Kaspersky Security Cloud Personal- eller Family-abonnement, skifter du til et Kaspersky Plus-abonnement.
  • Hvis du havde et Kaspersky VPN-abonnement, vil du have ubegrænset VPN i Kaspersky-appen.

Se de tilgængelige funktioner i hvert abonnement .

For at fortsætte med at bruge nogle appfunktioner på dit abonnement, er du muligvis nødt til at logge ind på din My Kaspersky-konto.