Scan & Automatisk Anti-Virus

26. januar 2024

ID 71797

Om scanning

Du kan udføre følgende scanningstyper:

• Komplet scanning

Kaspersky-appen scanner enhedens hele filsystem. En fuldstændig scanning hjælper med at beskytte dine personlige data og penge. Den registrerer og fjerner trusler (i installerede apps og installationspakker) på din enhed. En komplet scanning registrerer også adware og apps, som kan bruges af ubudne gæster til at skade din enhed eller få adgang til dine personlige data.

Kaspersky anbefaler, at du kører en fuld scanning af din enhed én gang om ugen for at sikre dine personlige data. Hvis du ikke vil starte en scanning manuelt, kan du indstille almindelig scanning:

• Ugentlig scanning. Du kan indstille denne type scanning i det automatiske antivirus. Du kan indstille startdagen og klokkeslættet for denne scanning til at køre på din enhed en gang om ugen.
    • Planlagt scanning af alle filer. Du kan konfigurere en tidsplan for scanning af alle filer på din enhed.
  • Hurtig scanning

Kaspersky-appen scanner kan installere applikationer.

Hvis du ikke vil starte en scanning manuelt, kan du opsætte en planlagt scanning af installerede apps.

• Scanning af specifikke filer og mapper. Giver dig mulighed for at scanne en fil, du for nylig har downloadet, eller en mappe, der er oprettet eller opdateret for nylig.

På grund af tekniske begrænsninger kan appen ikke scanne arkiver på 4 GB eller derover. Appen springer disse arkiver over, når den scanner og giver dig ikke besked, hvis sådanne arkiver springes over.

I dette afsnit

Automatisk antivirus

Starter scanninger på din enhed

Konfiguration af planlagt scanning

Konfigurer ugentlig smart-scan