Opdatering af appen

6. maj 2024

ID 244528

Du skal opdatere Kaspersky-appen regelmæssigt for at nyde funktionerne i den mest stabile version af appen. Du kan slå automatisk appopdatering til i appbutikker eller downloade opdateringer manuelt.

Hvis du vil vide, hvordan du aktiverer automatiske opdateringer eller opdaterer appen manuelt i Google Play Butik, kan du se denne artikel fra Hjælp til Google Play.

For at lære, hvordan du aktiverer automatiske opdateringer eller opdaterer appen manuelt i HUAWEI AppGallery, henvises til denne artikel fra HUAWEI Support.