Installation og start af Kaspersky Administration af adgangskode

18. september 2023

ID 140398

Sådan downloades og installeres Kaspersky Password Manager (hvis den endnu ikke er installeret):

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. I afsnittet Kaspersky Password Manager, tryk på Download og installér.

Dette åbner en side med oplysninger om Kaspersky Password Manager.

3. På siden med app-oplysninger, skal du trykke på Installér.

Dette vil starte download og installation af Kaspersky Password Manager.

Sådan startes Kaspersky Password Manager, der allerede er installeret:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. I afsnittet Kaspersky Password Manager, tryk på Åbn.

App-vinduet for Kaspersky Password Manager åbnes.

Se Kaspersky Password Manager Hjælp for instruktioner om brug af Kaspersky Password Manager.