Slå beskyttelse med Anti-Phishing til

18. september 2023

ID 197526

Sådan slår du Anti-Phishing til:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Rul ned til området Anti-Phishing, og slå funktionen til.

Funktionen Anti-Phishing bruger VPN-teknologi. Når du slår Anti-Phishing til, skal du derfor give appen tilladelse til at oprette en VPN-konfiguration.

Hvis du slår VPN fra i enhedsindstillingerne, vil Anti-Phishing holde op med at fungere.

Når du aktiverer Anti-phishing, vises VPN-ikonet i statuslinjen. Det betyder dog ikke, at VPN er slået til. For at slå VPN til skal du følge denne instruktion .