Kilder til information om appen

24. november 2023

ID 135068

Kaspersky-appsiden på Kasperskys websted

denne side kan du se generelle oplysninger om programmet, dets funktioner og egenskaber.

Kaspersky-appsiden indeholder et link til onlinebutikken. Der kan du købe appen eller forny licensen.

Diskutér Kaspersky-programmer på Kaspersky Support Forum

Hvis dit spørgsmål ikke kræver et omgående svar, kan du diskutere det med Kaspersky eksperter og andre brugere i vores forum.

I dette forum kan du se eksisterende emner, skrive kommentarer og oprette nye debatemner.