Visning af VPN-tilstand og tilgængelig trafik

24. november 2023

ID 140370

Du kan se den sikre forbindelsestilstand og sørge for, at dine data overføres sikkert.

I den gratis version kan du også se mængden af ​​sikker trafik, der er til rådighed i dag. I den ubegrænsede version viser appen ikke trafikforbruget, da du har en ubegrænset mængde af sikker trafik.

Den mængde af sikker trafik, der er til rådighed, påvirker ikke mængden af internet​​trafik, der er til rådighed fra din mobiloperatør. Du kan fortsætte med at bruge internettet, når den sikre trafikgrænse er overskredet, men dine data vil ikke være sikret ikke af Kaspersky VPN.

Sådan får du vist den sikre forbindelsestilstand og tilgængelig sikker trafik:

Åbn appens hovedvindue og naviger til afsnittet VPN.