Om den virtuelle placering

24. november 2023

ID 140372

Din virtuelle placering er en simuleret placering, der vil blive præsenteret for de websteder og apps, du åbner, så du kan holde din sande placering privat. Du kan vælge denne placering i appens brugergrænseflade.

Hvis du på internettet vil se ud som en besøgende fra et andet land, kan du ændre det land, der er angivet i placeringsindstillingerne.

Som standard vælger appen placeringen automatisk. Som regel giver den valgte placering den hurtigste forbindelse.

Hvis du bruger den gratis version, kan du ikke vælge den virtuelle placering. Placeringen vælges altid automatisk.

Kaspersky-appen understøtter i øjeblikket følgende virtuelle placeringer.