Ændring af placering

24. november 2023

ID 140373

Sådan ændres placeringen:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Vælg afsnittet VPN.
  3. Vælg placeringen.

Hvis du ønsker, at appen automatisk skal vælge placeringen med den hurtigste server, skal du vælge valgmuligheden Hurtigste server.

For at se regionalt indhold i streaming tjenester skal du vælge den anbefalede placering.

Hvis du foretrækker at bruge bestemte placeringer, kan du tilføje dem til dine favoritter for hurtig adgang.

Sådan tilføjer du den virtuelle placering til dine favoritter:

1. Åbn Kaspersky-appen > VPN.
  2. Find den ønskede placering enten ved at søge efter den eller ved at rulle gennem listen over steder.
  3. Tryk på hjertet ud for placeringen for at tilføje det til dine favoritter.

Du vil se dine favoritplaceringer under fanen Favoritter.

For at fjerne en placering fra dine favoritter skal du trykke på hjertet ud for placeringen.

Hvis du bruger den gratis version, kan du ikke vælge den virtuelle placering. Placeringen vælges altid automatisk.