Om funktionen Password Manager

24. november 2023

ID 140394

Kaspersky Adgangskode administrator er kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Premium.

Kaspersky Password Manager beskytter alle dine adgangskoder og andre følsomme oplysninger med en enkelt hovedadgangskode. Du kan installere Kaspersky Password Manager på enheder, der kører Microsoft Windows, MacOS, Android eller iOS for at holde alle dine data sikre og synkroniserede.

Funktionen Administration af adgangskode leveres af appen Kaspersky Password Manager. For at bruge funktionen Adgangskode Manager skal du installere Kaspersky Password Manager efter installation af Kaspersky-hovedappen.

Se Kaspersky Password Manager Hjælp for instruktioner om brug af Kaspersky Password Manager på mobile enheder.