Installation og start af Kaspersky Administration af adgangskode

24. november 2023

ID 140398

Sådan downloades og installeres Kaspersky Password Manager (hvis den endnu ikke er installeret):

1. Gå til Kaspersky -appen > Alle funktioner.
  2. Rul ned til afsnittet Password Manager.
  3. Tryk på Installér.

En side med oplysninger om Kaspersky Password Manager åbnes i App Store.

4. Tryk på download-ikonet for at downloade og installere appen.

Sådan startes Kaspersky Password Manager, der allerede er installeret:

1. Gå til Kaspersky-appen > Alle funktioner.
  2. Rul ned til afsnittet Password Manager, tryk på Åbn.

App-vinduet for Kaspersky Password Manager åbnes.

Se Kaspersky Password Manager-hjælpen for at få instruktioner om brug af Kaspersky Password Manager.