Varemærkemeddelelser

24. november 2023

ID 140724

Navne og logoer for nævnte produkter og tjenester kan være registrerede eller uregistrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Kaspersky -appen er ikke støttet, sponsoreret eller understøttet af ejerne af de tredjepartsvaremærker, der er nævnt heri.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, iTunes, macOS og Safari er varemærker tilhørende Apple Inc.

IOS er et registreret varemærke eller et varemærke, der tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller associerede selskaber i USA og visse andre lande.

Android, Firebase, Google, Google AdWords, Google Analytics, Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

Microsoft, Windows er varemærker tilhørende Microsoft-koncernen.