Om funktionen Sikkerhedsnyheder

24. november 2023

ID 142309

Funktionen Sikkerhedsnyheder giver dig råd om, hvordan du forbedrer beskyttelsen af din enhed og dit digitale miljø. Funktionen viser dig tip til, hvordan du løser svage indstillinger af operativsystemet og informerer dig om de seneste sikkerhedsnyheder fra Kaspersky.

Om svage indstillinger

Når du bruger din enhed, kan operativsystemindstillinger ændres som følge af dine handlinger eller handlingerne af apps, du kører. De ændrede svage indstillinger kan udgøre en risiko for din enheds sikkerhed. For eksempel, hvis enheden er jailbroken (frigjort fra enhedens standarter), kan enhedens sikkerhed være kompromitteret.

Meddelelser om svage indstillinger for operativsystemet kan opdeles i to typer:

• Advarselsmeddelelser. Indstillingerne påvirker operativsystemets sikkerhed og medfører sårbarheder.
  • Anbefalingsmeddelelser. Du rådes til at rette indstillingerne for at forbedre operativsystemets sikkerhed.

Sikkerhedsnyheder søger efter svage indstillinger i operativsystemet mindst én gang om dagen. Hvis det registrerer svage indstillinger i operativsystemet, beder det dig om at rette dem for at genoprette operativsystemets sikkerhed.

Oplysninger om opdagede svage indstillinger vises på hovedskærmen, og i et afsnit med Sikkerhedsnyheder kan du se flere oplysninger om din beskyttelse. Du kan foretage følgende handlinger:

Om sikkerhedsnyheder

Hver dag oplever verden mere massetyveri af adgangskoder, hacking af databaser og svindel med online banktransaktioner. Sikkerhedsnyheder fra Kaspersky giver friske oplysninger om sådanne forbrydelser og hjælper dig med at forhindre situationer, hvor du kan blive offer for hackere.

Sikkerhedsnyhederne vises sammen med andre nyheder fra Kaspersky. Sikkerhedsnyhederne vises også som push-meddelelser. Hvis der vises en meddelelse om en sikkerhedsnyhed, kan du fortsætte til den fulde tekst af nyheden ved at trykke på meddelelsen.