Sådan logger du ud af din My Kaspersky-konto

24. november 2023

ID 142556

Du kan logge ud af din My Kaspersky-konto i Kaspersky-appen.

Du kan kun bruge appens funktioner, hvis du er logget ind på din My Kaspersky-konto. Når du logger ud, slukkes appens beskyttelsesfunktioner og enheden afbrydes fra din My Kaspersky-konto. Når du logger ind, gendanner appen standard-statistiksindstillingerne.

For at logge ud af din My Kaspersky-konto:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Tryk på Profil.
  3. Tryk konto_indstillinger i nærheden af din e-mailadresse til din My Kaspersky-konto i afsnittet My Kaspersky-konto.
  4. Tryk på Log ud.

Du er nu logget ud af din My Kaspersky-konto.