Visning af appens beskyttelsesstatus

24. november 2023

ID 142639

Sådan vises appens beskyttelsesstatus:

1. Åbn appen.
  2. I den øverste del af vinduet for hovedappen, tryk på Flere oplysninger.

Der vises et vindue med meddelelser fra alle funktionerne i appen. Du kan trykke på en meddelelse for flere oplysninger.

Der er tre typer meddelelser:

• Kritiske meddelelser informerer dig om begivenheder, der har afgørende betydning for enhedens sikkerhed, f.eks. påvisningen af jailbreak.
  • Statusmeddelelserinformerer dig om, at beskyttelsen i det angivne område er aktiv.
  • Informationsmeddelelser informere dig om begivenheder, der er potentielt vigtige for enhedens sikkerhed.