Om datafremskaffelse (EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam, indbyggere i den amerikanske delstat Californien)

24. november 2023

ID 142641_1

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der er modtaget i overensstemmelse med loven og gældende Kaspersky-regler. Data sendes via en sikker kanal.

Leverede personlige data

Du indvilliger i at give Kaspersky personlige data ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen, privatlivspolitikken, og andre juridiske dokumenter. Du kan se listen over data, der leveres i henhold til betingelserne i hvert enkelt juridisk dokument i det tilhørende juridiske dokument.

Sådan får du vist slutbrugerlicensaftalen, fortrolighedspolitikken, og andre juridiske dokumenter:

1. Tryk på Profil > Om > Juridisk.
  2. Tryk på erklæringens navn.

Teksten i den valgte erklæring vises.

Leverede ikke-personlige data

Du accepterer at give Kaspersky ikke-personlige data ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen.

Oplysninger om opdateringsanmodningen:

• Type af software
  • Version af software
  • Konfigurations-id
  • Resultat af opdateringsanmodningen
  • Fejlkode