Om Wi-Fi-sikkerhedstjek

24. november 2023

ID 143085

Sikkerhedstjek af Wi-Fi-teknologien tilbyder at slå en sikker forbindelse til, når du går på internettet via et usikkert Wi-Fi-netværk. På den måde kan du f.eks. sikkert indtaste fortrolige data på et offentligt Wi-Fi-netværk.

Du kan konfigurere regler for automatisk at aktivere en sikker forbindelse til netværk, du ofte bruger.

Hvis der ikke er nogen internetforbindelse i et usikret Wi-Fi-netværk, vil en sikker forbindelse ikke blive aktiveret automatisk, eller appen vil ikke tilbyde at aktivere en sikker forbindelse. Appen meddeler dig, at der ikke er internetforbindelse i det usikre wi-fi-netværk.

Hvis du konfigurerede automatisk aktivering af en sikker forbindelse eller trykkede på Slå til for det usikre Wi-Fi-netværk uden internetforbindelse, vil appen søge efter en internetforbindelse i løbet af en time. Hvis appen registrerer internetforbindelse, aktiveres en sikker forbindelse. Hvis enheden bliver afbrudt fra dette Wi-Fi-netværk, vil appen stoppe med at forsøge at slå en sikker forbindelse til på enheden.