Kontrol af dine konti

24. november 2023

ID 161479

Sådan kontrollerer du, om dine kontodata kan være offentligt tilgængelige:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Åbn afsnittet Datalækagetjekker.

Skærmbilledet Kontrollér en konto åbnes.

3. I søgefeltet skal du indtaste din e-mailadresse.
  4. Tryk på Søg.

Hvis dine kontodata muligvis er blevet lækket, viser appen en liste over websteder, hvorfra der kan være sket en datalækage, datoen for den mulige lækage og den kategori af data, der kan være blevet kompromitteret.

Hvis du vil vide mere om den mulige datalækage og se anbefalingerne fra Kaspersky, skal du trykke på webstedet.

5. Appen gemmer hver enkelt kontrolleret konto på en liste over konti, der kontrolleres automatisk hver dag.

Du får besked, hvis der registreres en mulig datalækage fra en konto.