Afsendelse af statistik om batteriladning

24. november 2023

ID 161715

Kaspersky-apptjenesten giver dig mulighed for at se batteriniveauet på alle enheder, der bruger dit abonnement. Du kan se disse batteriniveauer på My Kaspersky.

Indstillingen er som standard aktiveret på hver enkelt enhed. Du kan slå afsendelse af statistik om batteriniveau fra i appindstillingerne.

Sådan slår du afsendelse af statistik om batteriniveau fra på en enhed:

Naviger til Profil > Indstillinger > Send data om batteriniveau til My Kaspersky.

Du vil ikke længere kunne se batteriniveauet for den aktuelle enhed på My Kaspersky.