Administration af abonnementer

24. november 2023

ID 165615_1

Et abonnement er købet af retten til at bruge programmet i overensstemmelse med specifikke parametre (f.eks. abonnementets udløbsdato, antal enheder).

Du kan administrere dit abonnement (f.eks. købe, suspendere eller genoptage) via din personlige kontoside på tjenesteudbyderens websted (f.eks. via din Apple-konto). Følg instruktionerne i App Store.

Om automatisk fornyelse

Et abonnement kan fornyes automatisk eller manuelt. Et automatisk fornyet abonnement bliver automatisk fornyet ved slutningen af hver abonnementsperiode, indtil du annullerer det. Et manuelt fornyet abonnement skal fornyes ved slutningen af hver abonnementsperiode.

Hvis du ikke slår automatisk fornyelse til, eller appen af en eller anden grund ikke var i stand til automatisk at forny dit abonnement (dit kreditkort er udløbet eller blev afvist), når dit abonnement udløber, skifter appen til den begrænsede version. Hvis du fortsat vil bruge appen med abonnementet, skal du manuelt forny dit abonnement på Kasperskys websted eller via din udbyder.

Bestilling af et abonnement på Kaspersky-appen vil ikke annullere dine andre abonnementer, der inkluderer Kaspersky-appen. For at undgå yderligere udgifter skal du sørge for, at du har annulleret eller deaktiveret automatisk fornyelse af abonnementer, du ikke skal bruge.

Om opsigelse af et abonnement

Anullér et abonnement, eller skift til manuel fornyelse:

1. Gå til din personlige kontoside på tjenesteudbyderens websted.
  2. Kontrollér, om der er aktive abonnementer, som inkluderer den app, du er ved at købe et abonnement på.

Anullér eller deaktivér automatisk fornyelse af abonnementer, som du ikke har brug for.

Du kan kun genoptage automatisk abonnementsfornyelse købt via Google Play. Det gør du ved at følge instruktionerne i Hjælp til Google Play .

Du kan kun købe ét abonnement på Kaspersky-appen pr. Apple-ID. For at skifte dit abonnement til en anden My Kaspersky konto skal du indsende en anmodning til kundeservice via My Kaspersky og inkludere en detaljeret beskrivelse af problemet.

Hvis du har et aktivt abonnement på Kaspersky VPN, kan du bruge det i den enkeltstående app Kaspersky VPN Secure Connection.

Når du abonnerer på Premium-versionen, kan du blive tilbudt en reduceret pris i nogen tid. Denne rabat kan kun ydes en gang og gælder kun i den angivne periode. Når denne periode udløber, opkræves det normale abonnementsgebyr for den valgte pakke.

Hvis du abonnerer på Plus- og Premium-planer for Kaspersky-appen, kan du bruge Kaspersky VPN-funktionaliteten. Kaspersky VPN er også tilgængelig i prøveversionen af Kaspersky Plus.

Spærret abonnement

Abonnementsstatussen "Blokeret" betyder, at Kaspersky teknikere har blokeret aktiveringskoden for at forhindre ulovlig brug af den. Du skal aktivere appen med en ny aktiveringskode.

For at få en ny aktiveringskode skal du kontakte Kaspersky kundeservice. Du kan også købe en ny aktiveringskode i en netbutik.