Log på My Kaspersky ved hjælp af QR koden

24. november 2023

ID 190104

Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto og bruger Kaspersky til Windows på din computer, kan du logge ind på Kaspersky-appen ved at scanne din personlige QR kode. I så fald vil dine nye kontodata automatisk blive overført til den nye enhed.

QR-koden oprettes af My Kaspersky-tjenester og inkluderer vigtige parametre for din godkendelse. Send ikke din QR-kode til andre, da dette kan medføre, at data lækkes.

Sådan får du QR-koden