Køb og aktivering af et abonnement til Kaspersky -appen

24. november 2023

ID 212649

For at bruge Kaspersky -appen skal din enhed være tilsluttet en My Kaspersky -konto, en enkelt konto til fjernadministration af beskyttelsen af dine enheder.

Køb abonnement

Du kan købe et abonnement hos en tjenesteudbyder eller i appen.

Aktivér abonnement

Hvis du allerede har et abonnement, kan du aktivere det på en af følgende måder:

• Brug et abonnement, som er fundet til din My Kaspersky-konto. Du skal forbinde appen til My Kaspersky for at bruge denne funktion.
  • Indtast den aktiveringskode, du modtog fra din tjenesteudbyder, eller da du købte et abonnement. Du kan gøre det på My Kaspersky, og du bedes følge vejledningen dér.

Hvis du mister eller ved et uheld sletter din aktiveringskode efter aktivering af appen, kontakt Kasperskys kundeservice.

Gratis prøveperiode

Du har også mulighed for at bruge Kasperskyappen på en gratis prøveperiode i en kort prøveperiode. Du kan kun få den gratis prøveperiode én gang. Når prøveperioden udløber, debiterer App Store dig automatisk i henhold til det valgte abonnement.

Hvis du annullerer dit abonnement i prøveperioden, kan du bruge den betalte apps funktioner gratis, indtil prøveperioden udløber.