Valg af Kaspersky VPN-version

24. november 2023

ID 213294

Du kan bruge den gratis version af Kaspersky VPN eller købe et abonnement på den ubegrænsede version af Kaspersky VPN. Du kan købe eller forny et abonnement fra appen.

Funktion

Gratis version af Kaspersky VPN

Ubegrænset version af Kaspersky VPN

Sikker trafik

Specifikt beløb pr. dag

Så meget du vil

Virtuel placering

Valgt automatisk

En vilkårlig fra listen

Den mængde af sikker trafik, der er til rådighed, påvirker ikke mængden af ​​internettrafik, der er til rådighed fra din mobiloperatør. Du kan fortsætte med at bruge internettet, når den sikre trafikgrænse er overskredet, men dine data vil ikke være sikret ikke af Kaspersky VPN.

• I den gratis version deaktiveres den sikre forbindelse, når grænsen for sikker trafik er overskredet. Appen meddeler dig, når din sikre forbindelse er deaktiveret. Du kan vente den tid, der er angivet i hovedapp-vinduet, og derefter genoprette en sikker forbindelse. Mængden af ​​brugt sikker trafik, der vises i appen, kan afvige lidt fra den faktisk anvendte mængde.
  • I den ubegrænsede version er din daglige mængde af sikker trafik ikke begrænset. Dit abonnement på den ubegrænsede version kan omfatte enten en eller flere enheder. Hvis dit abonnement fungerer på flere enheder, skal du slutte dem til en My Kaspersky-konto for at dele dit abonnement. På My Kaspersky kan du også fjerne enhederne fra dit abonnement.