Opdaterer Kaspersky-appabonnementer

24. november 2023

ID 227371

Når du opdaterer Kaspersky Internet Security-appen til Kaspersky-appen, opdateres dit abonnement også automatisk, så det matcher de nye abonnementstyper på Kaspersky-appen. Der opkræves ingen ekstra gebyrer. Alle abonnementsvilkårene som f.eks. udløbsdatoen eller datoen for den næste automatiske fornyelse forbliver de samme.

Abonnementet opdateres på følgende måde:

For at fortsætte med at bruge nogle appfunktioner på dit abonnement, er du muligvis nødt til at logge ind på din My Kaspersky-konto.