Sikker QR scanner

24. november 2023

ID 237265

En QR kode, som du scanner med din enhed, kan indeholde forskellige former for information. Disse oplysninger kan være usikre for din enhed: for eksempel et link til et phishing websted. Funktionen Secure QR Scanner lader dig scanne QR-koder og få sikker adgang til informationen, der er krypteret i koderne, ved at tjekke links, de kan indeholde.

Her er instruktionerne til at udføre typiske brugeropgaver, som funktionen giver:

Scanning af en QR kode

Åbning af en hjemmeside

Tilføjelse af en kontakt