Om Smart home-overvågning

24. november 2023

ID 241120

Denne funktion er kun tilgængelig i Kaspersky-appens Plus- og Premium-abonnementer.

Funktionen Smart Home monitor viser enheder, der er forbundet til dit hjemme wi-fi-netværk. Du kan bruge denne funktion til at scanne dit hjemmenetværk og se listen over alle enheder, der er tilsluttet det.

Du kan derefter gennemgå listen for at blokere eventuelle uautoriserede enheder og kontrollere beskyttelsesstatussen for dine tilsluttede enheder.

Flere enheder kan forbindes til dit hjemme wi-fi-netværk. Nogen kan opfange dit kodeord eller hakke sig ind i dit wi-fi-netværk for at få gratis internet eller få adgang til dine data.

For at scanne et netværk bruger Smart home-overvågning IP-adresserne på din router og din nuværende enhed.