Scanning af dit hjems Wi-Fi

24. november 2023

ID 241121

Sådan finder du enheder, der er tilsluttet dit trådløse hjemme-wi-fi-netværk:

1. Sådan forbinder du til dit hjemme wi-fi-netværk.
  2. Åbn Kaspersky-appen.
  3. Tryk på Smart Home monitor på startskærmen.
  4. Bekræft, at du vil scanne dit hjemme-wi-fi-netværk, eller vælg et andet netværk at scanne.
  5. For at funktionen skal fungere, skal du give Kaspersky-appen tilladelse til at få adgang til det lokale netværk.
  6. Appen scanner netværket og viser dig en liste over forbundne enheder og oplysninger om disse enheder.

Når du scanner dit hjemmenetværk igen, vil nye enheder på dit Wi-Fi blive vist øverst på listen og markeret som NY.

Bemærk venligst, at overvågning af offentlige netværk kan være forbudt ved lov.

Når du bruger et arbejdsnetværk, skal du følge gældende regler og politikker.