Visning af detaljerede oplysninger om enheder

24. november 2023

ID 241124

Smart Home Monitor-funktionen viser dig listen over enheder, der er tilsluttet dit hjemmenetværk.

For at se detaljerede oplysninger om hver enhed, såsom enhedsnavn, enhedstype, tidspunkt, hvor den sidst blev set online, IP-adresse osv.:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Tryk på Smart Home monitor på startskærmen.
  3. I øverste højre hjørne af hovedskærmen på Smart Home Monitor skal du trykke på SHM_History-of-scanned-networks. Denne knap vises, hvis du har scannet mindst 1 netværk.

Listen over dine tidligere scannede netværk åbnes.

4. Tryk på enheden på listen.

En skærm med detaljerede oplysninger om enheden åbnes. Du kan redigere navnet og typen af hver enhed.

Hvis du ikke ønsker, at en offlineenhed skal vises på listen, kan du fjerne den ved at trykke på SHM_Forget-device-or-network. Den ryddes fra din telefons hukommelse og vises ikke på listen igen.