Telegram specifikke data tilvejebringelse

24. november 2023

ID 244333

Når du bruger Social Privacy funktionen til at opdatere dine Telegram privatliv indstillinger, skal du først bruge en webbrowser til at logge ind på tjenesten.

Webbrowseren logger brugerens personlige data som følger: Der oprettes en mappe med bruger logfiler i Kaspersky app biblioteket. Adgang til logfilen er begrænset og gives som standard kun til Kaspersky appen og også til brugeren, hvis enheden er blevet rootet.

Gemte logfiler gemmes på din enhed, indtil et af følgende sker:

• Du logger ud af din Telegram konto
  • Du trækker dit samtykke til fortrolighed erklæringen tilbage (for EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam og indbyggere i den amerikanske stat Californien)
  • Du afinstallerer Kaspersky appen fra din enhed (for andre regioner)

For mere information om din webbrowser, se dens dokumentation.