Nummervisning

24. november 2023

ID 245435

Om  Nummervisning

Nummervisning på startskærmen giver dig mulighed for at downloade eller åbne Kaspersky Who Calls-appen. Appen beskytter dig mod spam, så du kan blokere uønskede opkald.

Bemærk venligst: Kaspersky Who Calls-appen er i øjeblikket kun tilgængelig i visse områder. Det er kun tilgængeligt i Plus- og Premium-abonnementer for brugere i Rusland.

Aktiver Kaspersky Who Calls-appen ved at bruge et abonnement, der er registreret for din My Kaspersky-konto

For at bruge et abonnement, der inkluderer Kaspersky Who Calls-funktionalitet, skal du logge ind på My Kaspersky i appen for at aktivere premium-funktioner uden ekstra omkostninger.

For at logge på My Kaspersky manuelt i appen skal du gå til Indstillinger > Profil og trykke på Log ind.

Hvis du har Kaspersky-appen installeret på din enhed, skal du gøre et af følgende for at aktivere et abonnement:

• Under konfigureringen velger du en konto du vil bruke.
  • Gå til Indstillinger > Profil, og tryk på Log ind.

Vælg et abonnement, du vil bruge, og tryk på Brug dette abonnement.

Sørg for, at du logger ind på den samme My Kaspersky-konto, som du bruger i Kaspersky-appen.

Hvis du er logget ind på My Kaspersky i Kaspersky Who Calls, skal du gå til Indstillinger > Profil > konto_indstillinger > Tjek for abonnement for manuelt at tjekke for et tilgængeligt abonnement.

Du kan også sende et abonnement til din enhed på My Kaspersky.

Lær mere om aktivering af dit abonnement på Kaspersky Who Calls i denne artikel.