Begrænset gratis version af Kaspersky -appen

24. november 2023

ID 255103

Kaspersky Free er en begrænset gratis version af Kaspersky-appen. Ved at bruge den gratis version af appen får du beskyttelse i høj kvalitet suppleret med avancerede funktioner og en brugervenlig grænseflade.

Du kan aktivere appen ved at logge ind på din My Kaspersky-konto fra den enhed, som du installerer appen på. Kaspersky Free virker ikke, hvis din enhed ikke er forbundet til din konto. Du kan oprette en konto under den første kørsel af appen eller på My Kaspersky-webstedet. For at lære mere om My Kaspersky og dets funktioner, se dette afsnit om My Kaspersky.

Du behøver ikke at forny dit abonnement på den gratis version af appen. Du kan også altid skifte til et betalt abonnement uden at downloade eller installere yderligere software. Lær, hvordan du kan købe et abonnement, i denne artikel.

Hvad er inkluderet i den gratis version af Kaspersky-appen

Sikkerhed

Sikkerhedsnyheder og svage indstillinger

Funktionen Sikkerhedsnyheder giver dig råd om, hvordan du forbedrer beskyttelsen af din enhed og dit digitale miljø. Funktionen viser dig tip til, hvordan du løser svage indstillinger af operativsystemet og informerer dig om de seneste sikkerhedsnyheder fra Kaspersky.

Sikker QR scanner

Den sikre QR-scanner tjekker links i QR-koder, før du åbner dem. Brug den til at blive advaret om alle skadelige links, der kan skade din enhed.

Wi-Fi sikkerhedstjek

Wi-Fi-sikkerhedstjek tilbyder at slå VPN til, når du opretter forbindelse til internettet via et usikkert Wi-Fi-netværk. På den måde kan du f.eks. sikkert indtaste fortrolige data på et offentligt Wi-Fi-netværk.

Personlige oplysninger

Kontrol af datalæk (begrænset)

Med den begrænsede version af denne funktion kan du kontrollere om konti, der er knyttet til den e-mailadresse, der er knyttet til din My Kaspersky -konto, har lækket oplysninger til internettet eller dark web. Hvis der er opstået et datalæk, får du oplysninger om den mulige dato for lækagen, det websted, dataene er lækket fra, og kategorien af de lækkede data. Køb et abonnement for automatisk at tjekke alle dine e-mailadresser.

Kaspersky VPN (begrænset)

VPN tilgængelighed i visse regioner

I nogle lande er brug af VPN begrænset af lovgivningen. For at lære mere, se denne artikel.

Når du bruger den begrænsede gratis version af Kaspersky VPN, kan du bruge en begrænset mængde sikker trafik om dagen. Den ubegrænsede version giver dig ubegrænset sikker trafik og låser op for andre funktioner, der forbedrer din sikre forbindelse.